IZVJEŠTAJ SA AKCIJE: 7.Dana skijanja – Kopaonik

MARŠRUTA

Podgorica-Kopaonik

DATUM

10.03-17.03.2013

VR.POLASKA

7:00h

VR.DOLASKA

17:00h

VODIČ

Aleksandar Đurašković

UČESNICI

Milena Andrijašević, Edita Files Bradarić,Sneža Fatić,Olivera Božanović, Teodora Ostojić, Dijana Glendža, Milenko Novaković i Aleksandar Marđonović

9 učesnika

KRATAK OPIS AKCIJE: Prema ranijem dogovoru i Sporazumu sa PSK“Kopaonik“, Beograd, u okviru višegodišnje saradnje sa našim Klubom,ekipa naših skijaša boravila je od 10-17. marta u njihovom planinarskom domu na Kopaoniku.

Smeštaj u domu je bio bez nadoknade a ishranu smo (ko je htio) obezbedili u samom domu po cenovniku Kluba.I jedno i drugo bilo je kvalitetno organizovano a odnos sa Domaćinom-Milovanom Hinićem , bio je srdačan i prijateljski.To se najbolje vidjelo na završnoj večeri (subota veče) uz živu muziku, pjesmu,igru, dosetke, fotografisanje, zdrave noge i dobru kondiciju….SVI ZAJEDNO!

Što se tiče skijaških aktivnosti-bile su maksimalno iskorišćene i pored dosta nepovoljnih meteo uslova, guste magle i jakog vjetra sa susnežicom.
Sve u svemu, naše zimovanje na Kopaoniku bilo je zanimljivo i uspješno a već je dogovoren nastavak saradnje u septembru mjesecu u Sutomoru sa planinarenjem po Sozini, Rumiji i Vrsuti.

Izvještaj podneo Aco Đurašković

You may also like...

Оставите одговор