Kontakt

Poštovani planinari, ljubitelji planinarenja i prirode – članovi Planinarskog kluba „Gorica“ se okupljaju u prostorijama Planinarskog saveza Crne Gore, u ul. Bracana Bracanovića 68/A u Podgorici.

Da biste nam se pridružili, potrebno je da dođete na sastanak kluba i da se registrujete kao član kluba i da dobijete osnovne informacije o planinarenju. Godišnja članarina je 10€, a za studente i penzionere 5€.

Okupljamo se svakog četvrtka u vremenu
od 18-19 časova  zimi
od 19-20 časova  ljeti.

Telefon: (+382) 69 606 148

email: planinargorica@t-com.me

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, komentar ili informaciju koju želite podijeliti sa našim klubom, molimo Vas da to učinite slanjem e-pošte pomoću sledećeg šablona.

 

U cilju kvalitetnije i uspješnije saradnje odlučili smo da se poslužimo modernim sredstvom komunikacije – mailing listom. Ukoliko želite da redovno dobijate informacije o planiranim akcijama Planinarskog kluba „Gorica“ prijavite se tako što ćete poslati prazan email na adresu planinarskogorica-subscribe@yahoogroups.com. Odmah zatim ćete dobiti email kojim se traži da potvrdite registraciju (klinkite na link naveden u tom emailu ili jednostavno idite na REPLY i pošaljite nazad isti email). Poruke šaljite jednostavno na email adresu: planinarskogorica@yahoogroups.com Odjavljivanje sa liste vršite slanjem poruke na: planinarskogorica-unsubscribe@yahoogroups.com.